Nieuws: Prototype Romeinse Call of Duty opgedoken

Call of Duty in de Romeinse tijd, dat klinkt een beetje als een korfbal-FIFA. Toch is er ooit een prototype van een Call of Duty-game in de Romeinse tijd gepitcht aan uitgever Activision. Call of Duty: Roman Wars had je in de schoenen geplaatst van een Romeinse soldaat in het leger van Julius Caesar.

Call of Duty: Roman Wars
Gamesradar ving geruchten op over het prototype en wist de hand te leggen op een interne demo van de game. De demo is ontwikkeld door Vicarious Visions, een ontwikkelaa in handen van Activision. Het prototype dateert van 2008 en had, bij groen licht van Activision, rond 2013 het licht moeten zien voor de PS3 en XBOX 360 en mogelijk als launchtitel voor de huidige generatie games.

Het voorstel voor Call of Duty: Roman Wars werd uiteindelijk afgeschoten door Activision, omdat het te ver van Call of Duty af lag. Vicarious Visions zou het project na de afwijziging nog hebben voorgesteld bij Ubisoft, vandaar de Ubisoft vlag aan het eind van de video. Opvallend, aangezien Vicarious Visions sinDS 2005 in handen is van Activision en de demo uit 2008 komt. Uiteindelijk is de game op de plank beland en is Vicarious Visions tegenwoordig vooral druk met Skylanders en de Crash Bandicoot-remaster.


Commentaar toevoegen

* Naam:
* Bericht:
Dit is geen spam

 
 
Fallout 3: Mothership Zeta launch trailer
Fallout 3: Mothership Zeta launch trailer
Assassins Creed II ComicCon presentatie
Assassins Creed II ComicCon presentatie
 
 
Poll
Poll
Welke console vind je het best?
XBOX 360
Wii
PS3
PC
DS
PSP
Anders...

 
 
Populaire nieuws-items
Populair
DBZ Battle