Nieuws: E3: Kijk hier alle E3-persconferenties terug

De tijd vliegt. Gisteren vierden we nog het nieuwe jaar en vandaag gaat de E3 van 2016 alweer van start. Zoals ieder jaar laten de grote ontwikkelaars en uitgevers beelden van heel wat titels zien en er zal ook weer het een en ander onthuld worden, als alles niet van te voren al lekt of aangekondigd is. Dit jaar zijn er persconferenties van EA (in de vorm van EA Play), Bethesda, Microsoft, Ubisoft, en Sony. Het vorig jaar geïntroduceerde PC Gaming Show keert ook terug en Nintendo houdt het dit jaar bij Treehouse: Live.

Streams
Zoals ieder jaar zijn er overal op het internet weer streams te vinden, maar om het jullie wat gemakkelijker te maken zullen we dit bericht de komende dagen updaten met nieuwe streams, zodat je alles op één plek kunt vinden. Het volledige schema met persconferenties vind je hieronder.

[Update]
Alle persconferenties zitten erop en we hebben het live bloggen dus ook afgesloten. Wie een persconferentie gemist heeft (of gewoonweg iets terug wil kijken) kan in het overzicht hieronder nu links vinden naar alle persconferenties.

Zondag 12 juni

Maandag 13 juni

Dinsdag 14 juni


Commentaar toevoegen

* Naam:
* Bericht:
Dit is geen spam

 
 
Fallout 3: Mothership Zeta launch trailer
Fallout 3: Mothership Zeta launch trailer
Assassins Creed II ComicCon presentatie
Assassins Creed II ComicCon presentatie
 
 
Poll
Poll
Welke console vind je het best?
XBOX 360
Wii
PS3
PC
DS
PSP
Anders...

 
 
Populaire nieuws-items
Populair
DBZ Battle