Nieuws: Watch_Dogs bereikt gouden status

Watch_Dogs moest DE game worden die je meteen met de aanschaf van de nieuwe consoles van Sony en Microsoft erbij zou kopen. Zover is het niet gekomen, want de game werd uitgesteld. Velen waren dan ook niet helemaal zeker of de nieuwste titel van Ubisoft 27 mei zou gaan halen. Vandaag heeft Ubisoft laten weten dat Watch_Dogs de gouden status heeft bereikt, dus de game zal gewoon op tijd in de winkel liggen.

Jouw keuze
Volgens Lead Gameplay Designer Danny Belanger is Watch_Dogs een game waar jij bepaalt wat er gebeurt. Het is helemaal aan de speler of je het verhaal wilt volgen, even een rondje doelloos wilt rijden in een auto of op zoek wil gaan naar wat je allemaal kunt hacken. De speler kan zijn eigen keuzes maken en zal hier ook eventuele consequenties van moeten aanvaarden.

Instrument
Creative Director Jonathan Morin vergelijkt Watch_Dogs met een instrument. Morin wil dat de speler volledig zijn eigen ding moet doen, maar daagt de gamer ook uit om de game op een andere manier te spelen als wat je normaal doet met dit genre gewent bent.


Commentaar toevoegen

* Naam:
* Bericht:
Dit is geen spam

 
 
Fallout 3: Mothership Zeta launch trailer
Fallout 3: Mothership Zeta launch trailer
Assassins Creed II ComicCon presentatie
Assassins Creed II ComicCon presentatie