GEPLAATST OP 16/07/2009 DOOR JESPER


De 5 vetste consolemods ooit

Al jarenlang brengen de grootmachten op consolegebied elke zoveel jaar een nieuwe console uit. Natuurlijk, ze zijn elke keer wel weer iets mooier dan de voorganger, maar nooit zien ze er echt goed uit. Een fenomeen van vooral de laatste paar jaar is dat een paar modders hun consoles dan gaan ombouwen. Wat dat tot gevolg heeft is echt geweldig.

Een paar jaar geleden kwam er bijvoorbeeld iemand op het idee om een N64 samen te voegen met een scherm, en de controller erbij in te bouwen: hij had een N64 handheld. Sommige developers brengen ook skins uit voor de consoles, gebaseerd op hun games. Zo hebben we de Rainbow Six: Vegas console en de Assassins Creed 360 van Ubisoft.

Helaas zijn deze consoles bijna altijd exclusive, en zijn er erg weinig mods die ook daadwerkelijk voor je eigen console te bestellen zijn. Gelukkig maken de modders altijd wel voldoende foto's van hun creaties, zodat wij ook kunnen kijken naar een vette XBOX 360 laptop en – consolemods worden ook gedaan met oudere consoles – een NES ingebouwd in een flashgun. Kan het nog gekker? Wij hebben een selectie gemaakt van wat naar onze mening de 5 vetste console mods aller tijden zijn. Kijk en geniet.


5. PS3 Rainbow Six: Vegas consolemod

PS3 Rainbow Six: Vegas consolemod

Wat doe je als je een spiksplinternieuwe shooter voor de PS3 in een goede sfeer wilt spelen? Juist. Dan bouw je je PS3 om tot een mini-wolkenkrabber en mod je hem tot een prachtig stukje vegas. Dat moet Oliver König in ieder geval gedacht hebben toen hij een promotie-piece moest maken voor Rainbow Six: Vegas.

 

 

 

 

 

 

4. N64 Portable consolemod

Nintendo 64 Portable consolemod

Dit is wat je doet wanneer je je N64 echt geen moment kunt missen: je bouwt hem om tot een handheld. Met een lengte van ongeveer 25cm zal hij niet in je zak passen, maar portable is hij wel. Het grote voordeel is namelijk dat het beeldscherm en de controller al ingebouwd zitten.

 

 

 

 

 

 

 

3. XBOX 360 ingebouwd in een auto consolemod

XBOX 360 ingebouwd in een auto consolemod

Dat je een console in je auto hebt,okee, maar dit is overdreven. Dat maakt het echter niet minder vet. Het gamet waarschijnlijk niet geweldig aangezien je amper bij de analog sticks kan met je duimen, maar het ziet er wel tof uit. Als passagier moet je het helaas doen zonder ingebouwde controller, die moet je zelf vasthouden.

 

 

 

 

 

 

2. PS3 Steampunk consolemod

PS3 Steampunk consolemod

Eindelijk, eindelijk, eindelijk. Niemand zat er natuurlijk op te wachten, maar eindelijk. Een echte steampunk mod voor de PS3. Met een kill-gauge, houten casing en nog een heleboel andere pijpen en dingen, zou je toch verwachten dat de modder op de een of andere manier zijn garantie verpest had. Maar dat heeft hij dus niet. Dus, zoek jij nog een leuke mod voor je PS3 zonder je garantie kwijt te raken, dan heb je hier een goed voorbeeld aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Genintari consolemod

Genintari consolemodEen vette mod, dat inderdaad, zal je misschien zeggen, maar niet de mooiste van allemaal. Dat is waar, het is niet de mooiste. Maar het is zeker de allervetste. Deze mod, genaamd de Genintari, combineert namelijk 4 oude consoles: de Atari 2600, de NES, de SNES en de Genesis, en maakt het mogelijk om games van elk van deze consoles via een platform te spelen. Als er dan toch een must-have mod is, is dit hem wel.


Commentaar toevoegen

* Naam:
* Bericht:
Dit is geen spam


door wdyz op 23/04/2018 06:08
"..().())'

door wdyz op 23/04/2018 06:08
'TBClCr

door UJzM op 08/04/2018 02:32
'AflZhM

door UJzM op 08/04/2018 02:32
.'((.(.(".

door tomo op 14/12/2009 07:42
k heb een og vettere mod gevonden dan de ginintari:

http://dvice.com/archives/2009/09/r2-d2-mod-crams.php 
 
Fallout 3: Mothership Zeta launch trailer
Fallout 3: Mothership Zeta launch trailer
Assassins Creed II ComicCon presentatie
Assassins Creed II ComicCon presentatie
 
 
Poll
Poll
Wat verwacht je van project Natal?
Het wordt fantastisch
Wat een copycats
Helemaal niks
Wat is Project Natal?

 
 
Populaire nieuws-items
Populair
DBZ Battle