GEPLAATST OP 27/07/2009 DOOR POKERLISTINGS.NL


Battle for the Bracelets. Het WSOP Playstation 3 spel.

De Main event van de WSOP is op dit moent bezig in Las Vegas. De hoofdprijs van dit toenooi is over de 8 miljoen euro.

Als jij poker speelt en ook het gevoel wil hebben dat jij in Las Vegas aan het pokeren bent, dan kan dat met dit Poker spel op de Playstation 3.

Je kan in dit spel verschillende pokertoenooien spelen tegen alle bekende poker pro's Van sommige poker spelers in het spel kan je ook nog poker training krijgen. Deze training kan ook goed van pas komen als je besluit voor echt geld online te gaan pokeren.

De Career mode is toch wel de leukste mode in het spel. Hier kan je alle poker toenooien spelen en extra geld verdienen met cashgames. Natuurlijk hoef je niet alleen het bekende Texas Hold em poker te spelen maar kan je ook Seven card Stud, Omaha, en Horse Proberen.

De beelden van het spel en de gameplay is niet echt heel bijzonder. Al heeft het net iets meer diepgang dan een online pokerroom. Je hebt hier ook de mogelijk om online tegen vrienden te spelen, maar ook hier kan het niet voor echt geld.

Wellicht is dit spel voor de echt gambler niet een uitdaging. Maar kom jij net kijken in de wereld van poker, of ben je niet geinteresseerd in het spelen voor echt geld dan is dit het juiste pokerspel!

Commentaar toevoegen

* Naam:
* Bericht:
Dit is geen spam


door BTrV op 23/04/2018 06:08
."().(.'((

door BTrV op 23/04/2018 06:08
'QLxDiz

door OZPq op 08/04/2018 02:33
'LRwvRF

door OZPq op 08/04/2018 02:33
.,.(."'),) 
 
Fallout 3: Mothership Zeta launch trailer
Fallout 3: Mothership Zeta launch trailer
Assassins Creed II ComicCon presentatie
Assassins Creed II ComicCon presentatie